top of page

Nou recorregut 2020 més ràpid i ample

RECORREGUT

Entra en cada pestanya i

et podras baixar el track!!

La cursa de 10km aquest any

2020 no es realitzarà

recorregut 5k urbans de Berga en 3D

INFORMACIÓ DE CARRERS PER ON PASSA LA CURSA:

Sortida Ctra. de Solsona, davant Hotel Berga Park. ens anem direcció a la Valldan, entrem  pèl lateral de la carretera de Solsona fins al final, agafem direcció Polígon industrial però només arribem fins a cal coma (km1), allà fem un gir de 360 graus i tornem cap a la Valldan ja circulant pel centre de la Ctra. de Solsona.

Passem per la zona de sortida en sentit contrari i de seguida trobarem el (km2).

Anem fins al “Bar Mediterranio”, baixem pel compte Oliva, girem cap a la “Granja Miriam”  c/ Gran Via i la continuem tota recte, passant per la rassa dels molins, pujada de Cal Rabago fins arribar al trencant del c/ Lluis Millet on l'agafem direcció esquerre (km3) fins a buscar el Passeig de la Industria.

Un cop al Passeig de la Industria baixem per la carretera, lateral al passeig, fins a la rotonda de l’ambulatori, voltegem la rotonda i ens endinsem dins el Vall.

Encarem tot el Vall (passeig de la Industria) fins arribar a l'alçada del semàfor, allà girem a l'esquerra a buscar la Ronda Moreta on trobarem el (km4).

Baixem tota la Ronda Moreta, plaça la creu, tot el c/ Roser i encarem els últims 500 metres, que son molt ràpid, fins a la línia de arribada. (km5)

Nota: La sortida i arribada és al mateix lloc, al arc ubicat als màstils del antiga caserna Militar!

Molta sort i bona cursa...

Tindreu marcat cada pun de km per saber en tot moment quina distància porteu.

La cursa serà cronometrada amb xip   i podreu consultar el vostre resultat al  moment

bottom of page