top of page

ATLETES

NURIA CASCANTE

Tinc 28 anys soc de Bagà,  soc una atleta federada de mig fons i fons, la meva especialitat es el 800 i 1500 en pista i el 5.000 en ruta. El meu objectiu es aconseguir classificar-me pels campionats de Catalunya i Espanya en pista, però sobretot lo mes important es gaudir fent aquest esport i algun dia desitjo complir aquest somni.

GEMMA SANTACREU

Tinc 17 anys i sóc d'Avià. Estic federada i faig cros durant la temporada d'hivern, i després pista. La meva especialitat és 1500 i el meu objectiu és competir a campionats de Catalunya i Espanya. Corro perquè m'agrada i sobretot per passar-m'ho bé, i deixaré de fer-ho el dia que aquest hobby es converteixi en obligació.

MONIK MUÑIZ

Tinc 30 anys soc de Chicago (USA), abans quan estava a Espanya feia competicions de ruta, cros-country i pista, ara aquí al meu país em centro molt en entrenar distancies més llargues, el meu proper objectiu es la mitja marató de Chicago a on vull fer marca personal de la distància. Però el més importat es gaudir del que fas i sentir-te amb plena energia.

JORDI HORTELANO

Soc de Girona tinc 40 anys i el meu objectiu es preparar-me per oposicions i tenir una bona condició física. Treballo molt els exercicis de tronc superior i inferior a base de peses amb poc pes i moltes repeticions, circuits de força, carrera continua amb algun interval pel mig, escales, natació i treballs amb pilota medicinal, entre altres exercicis. El meu objectiu aprovar les proves físiques i mantenir-me en forma.

CRISTINA LIRIA

Soc de Berga i tinc 28 anys, la meva principal motivació són les curses de muntanya, tot i que vaig alternant amb algunes d'asfalt. El meu objectiu fins al setembre es entrenar-me per fer la sailfish per relleus i desprès començar la temporada de cros.

VANESA CHIRVECHES

Soc de Puig-Reig tinc 33 anys....

GUILLEM FERNANDEZ

Nascut a Balsareny i ara fill adoptiu del Berguedà. Migfondista de 30 anys. Federat des de 2002. Polifacètic 1500 m.ll., 3000 m.ll., 5000 m.ll., pista. Milla, 5 kms i 10 kms ruta. Objectius: estima aquest esport. Mantenir un nivell òptim i no lesionar-me.

JOSE RUIZ RODRIGUEZ

Soy de Berga tengo 32 años si soy boxeador amateur de el club boxeo prat llevo 9 combates i sólo e perdió 1 mi sueño es llegar a profesional i sólo me kedan 5 combates para conseguir mi meta. Parte de mi preparación fisica la hago corriendo 3 dias a la semana y ejercicios complementarios sobre todo de fuerza y potencia de piernas para compensar con los brazos.

Zahara Fatima

Soc del Marroc i fa 20 anys que visc a Berga, soc atleta aficionada i apassionada del mon de l'esport, practico tot tipus d'esport, però amb l’atletisme es amb el que em sento més identificada, quan corro em sento lliure i em sento capaç de menjar-me el món.

El meu objectiu es poder millor en l’atletisme per poder tocar els meus somnis...

bottom of page